880-SARJA

Kaikkea parasta

"Pitkän vertailun jälkeen löysin Sundancen altaat paljon kehuttuna vaihtoehtona ja pääsin testaamaan kiinnostavimman Maxxus mallin Seita Wellnessin myymälälle Lahteen. Malli vakuutti heti. Nyt puolen vuoden jälkeen olen erittäin tyytyväinen altaaseen."

 

Lennu Keinänen, MAXXUS-ulkoporeallas

"Kevään satsaus ostaa ulkoporeallas on osoittautunut olevan hyvin onnistunut päätös. Siitä, että valintamme oli juuri Sundance Cameo olemme todella tyytyväisiä. Kaikki on toiminut erittäin hyvin ja käyttö on helppoa. Voimme lämpimästi suositella tätä muillekin." 

Bjarne Ulriksson, CAMEO-ulkoporeallas

880™-sarjan ulkoporealtaat

880™-sarjan ulkoporealtaat on suunniteltu Sinulle, jolle kelpaa vain kaikkein paras. Ainutlaatuinen vesiterapia sekä monipuoliset käyttöominaisuudet jopa kaikista vaativimman kylpijän tarpeisiin tekee kylpemisestä todellista luksusta.

Patentoidut ja tarkkaan valitut hierontasuuttimet tarjoavat joka vartalon osalle juuri oikeanlaista hierontaa aina syväkudoshieronnasta, pehmytkudos-, akupiste- ja rentoutushierontaan asti. 880™-sarjan ulkoporealtaat on suunniteltu maksimaaliseen hyvinvointiin ja helppokäyttöisyyteen, jolloin Sinun tehtäväksesi jää nauttia ulkoporealtaasi tarjoamasta ainutlaatuisesta kylpykokemuksesta!

Cameo-ulkoporeallas | Sundance® Spas

CAMEO
226 x 226 x 96 cm
5-6 henkilöä
16.990 tai 271 /kk
 

880™-sarjan ominaisuudet

Patentoidut Fluidix™-hierontasuuttimet

Laaja valikoima korkealuokkaisia ja tarkkoin valittuja hierontasuuttimia. Ainutlaatuista patentoitua teknologiaa, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hierontakokemuksen vieläpä ilman liikkuvia ja kuluvia osia!

Accu-Ssage™-terapiaistuin

Asiakkaidemme suosikkipaikka, joka tarjoaa uskomattoman tehokasta, mutta samalla miellyttävän tuntuista syväkudoshierontaa. Täydellinen hierontapaikka poistamaan niska- ja selkäjumeja sekä särkyjä!

Sun Touch™ -ohjauspaneeli

Resistiivinen kosketusnäyttöpaneeli, joka toimii myös märillä sormilla. Paneelista ohjaat helposti kaikkia ulkoporealtaasi toimintoja. Yhdellä painalluksella saat käännettyä näytön toimimaan joko altaasta tai altaan ulkopuolelta käsin. Hohkavan valon ansiosta ulkoporealtaan ohjaus on helppoa myös pimeällä.

Silent Air®-ilmasuuttimet

Ihanan pehmeää ja rentouttavaa pehmytkudoshierontaa. Täydennä hellimisnautintosi valloittavilla SunScents™ -aromaattisilla tuoksuilla.

Valaistut tartuntakahvat

Kätevät tartuntakahvat helpottavat ulkoporealtaaseen nousua ja poistumista turvallisesti.

SunSmart® WiFi -ohjaus, 399 eur

Ohjaa ulkoporealtaasi toimintoja suoraan kännykälläsi missä vain ja milloin vain. SunSmart® Ilmoittaa ulkoporealtaan huoltotarpeet suoraan kännykkääsi sekä voit säätää ulkoporealtaasi toimintoja etänä missä ja milloin tahansa.

Helppo huoltaminen

MicroClean® Ultra -vedenhoitosysteemi, nopeasti avattava huolto-ovi (ei Aspen®-/Maxxus™-malleissa) sekä altaan ulkopuolen huoltovalo tekevät ulkoporealtaan huoltamisesta vaivatonta.

Eco Wrap® -lisäeristys, 350 eur

Tehtaalla asennettava erityisesti arktisiin olosuhteisiin tarkoitettu lisäeristys, joka lisää jo valmiiksi energiataloudellisen ulkoporealtaasi energiatehokkuutta jopa 25 %. Hyvä valinta arktisiin olosuhteisiin ja maksimaalista energiatehokkuutta arvostavalle käyttäjälle!

Myynti ja asiakaspalvelu:      050 313 9453
Showroom-myymälä:            Tiilenpolttajankuja 1, Vantaa
 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© Seita Wellness 2020