pariskunta ulkoporeallas

Nauti ja rentoudu, joko yksin tai lähimmäistesi seurassa

ULKOPOREALLAS INFO

Ulkoporeallas infosta löydät paljon hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä Sinulle, joka suunnittelet oman ulkoporealtaan hankintaa. Ulkoallasprojektin suunnitteluvaiheessa kannattaa tutustua ostajan oppaaseemme sekä usein kysyttyihin kysymyksiin. Näistä löydät vastaukset tärkeimpiin huomioitaviin asioihin ja yleisimpin ulkoporeammeen hankintaan, valmistelutöihin ja omistamiseen liittyviin kysymyksiin. Lue myös asiakkaidemme kokemuksia ulkoporealtaan omistamisesta.

Tutustu allasvalikoimaamme ja kaikkiin allasmalleihimme ulkoporeallashinnaston kautta. Ulkoporealtaan hankinta on pitkän ajan investointi omaan ja läheisten hyvinvointiin. Meiltä myös joustava rahoitus ulkoporeallashankinnallesi!

Ulkoporealtaan ostajan opas
Ulkoporeallas usein kysytyt kysymykset
Sundance Spas - paras ulkoporeallas myös Suomen olosuhteisiin
Seita Wellness kokemuksia
Ulkoporeallas valaistus
ulkoporeallas hinta
ulkoporeallas rahoitus
ulkoporeallas kuvia

ULKOPOREALTAAN OSTAJAN OPAS

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ostaessasi ulkoporeallasta? Lue ostajan oppaasta tärkeimmät asiat, jotka kannattaa huomioida ulkoporeammetta suunnitellessa. 

Oppaasta löydät paljon hyviä vinkkejä kuten ulkoporealtaan pohjatöihin, valintaan ja ylläpitoon liittyen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET (UKK)

Ulkoporealtaan hankinta voi herättää monenlaisia kysymyksiä. Minkälainen on hyvä ulkoporeallas? Mitä ulkoporealtaan huoltaminen vaatii? Kuinka usein altaan vesi tulee vaihtaa? Löydä vastaus useisiin kysymyksiin liittyen sekä ulkoporealtaan hankintaan että omistamiseen.

MIKSI SUNDANCE SPAS?

Ulkoporealtaiden kirjo on hyvin laaja. Eristyisesti Suomen vaihtelevissa olosuhteissa ulkporealtaan laadun merkitys korostuu ja valinta kannattaa tehdä huolella. Lue täältä miksi Sinun kannattaisi ostaa juuri Sundance® Spas -ulkoporeallas?

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Ulkoporeammeen hankinta ja eri altaiden vertailu voi olla haastavaa varsinkin jos kylpemisestä ja altaan omistamisesta ei ole aiempaa kokemusta. Mistä tietää minkälainen allas on paras juuri omaan tarpeeseen? Lue mitä asiakkaamme kertovat meistä. 

ULKOPOREALTAAT - KAIKKI ALLASMALLIT

Minkälainen ulkoporeallas on minulle sopiva? Jokainen ihminen on yksilöllinen ja myös ulkoporealtaan osalta tarpeet vaihtelevat. Tutustu allassarjoihimme ja löydä kokonaisuus, joka sopii parhaiten juuri Sinun tarpeisiisi.

ULKOPOREALLASHINNASTO

Yleisesti peruslaadun lisäksi muun muassa varustelutaso ja käyttöominaisuudet vaikuttavat altaan hintaan. Täältä löydät kootusti ulkoporeallas hinnaston, joka sisältää kaikki ulkoporealtaat ja allasmalleittain testatut sähkönkulutukset. 

ULKOPOREALTAAN RAHOITUS

Haluaisitko ostaa poreammeen mieluummin rahoituksella? Meiltä saat myös joustavan rahoituksen ulkoporealtaallesi. Rahoitusta voit hakea joko koko summalle tai osittaiselle altaan rahoittamiselle.

KUVAGALLERIA

Kuvagalleriasta löydät paljon erilaisia kuvia Sundance Spas- ulkoporealtaista ja voit löytää myös hyviä ideoita ja vinkkejä ulkoporealtaan asentamisen ja pihaympäristön suunnitteluun.