Ulkoporeallas jalkahieronta | Sundance® Spas

Sundance® Spas on jo vuodesta 1979 lähtien toiminut edelläkävijänä ulkoporealtaiden kehityksessä. Kaikki ulkoporealtaamme valmistetaan vain laadukkaimmista komponenteista tarkan laadunvalvonnan alla. Sundance® Spas -asiakkaiden tyytyväisyys lähes 70 maassa ympäri maailman on erinomaista luokkaa - tutkitusti yli 90 % asiakkaista on erittäin tyytyväisiä valintaansa! Lue alta lisää miksi.

HIERONNAT

Sundance®-ulkoporealtaat ovat maailmankuuluja ainutlaatuista vesiterapiaa tarjoavista hieronnoista, jotka tarjoavat terapeuttista hierontaa joka tarpeeseen. Haluatko tehokasta syvä- tai pehmytkudoshierontaa, hierottaa vartalosi painepisteitä vaiko kaipaatko kevyempää ja rentouttavaa hierontaa? Sundance®-ulkoporealtaassa saat tehokasta hierontaa koko vartalolle, aina niskasta jalkapohjiin asti. Jokaisen Sundance®-ulkoporeallasmallin hierontapiste tarjoaa erilaista hierontaa. Jokainen hierontasuutin on tarkkaan valikoitu ja suuttimen paikka kohdistettu, jotta hieronta kohdistuu oikeisiin vartalonosiin ja että se on sekä tehokasta että miellyttävää. Hierontojen voimakkuuksia voit itse säätää haluamasti mukaisesti jokaisesta hierontapisteestä. 

Sundance® on ainut ulkoporeallasvalmistaja maailmassa, joka käyttää hieronnoissa patentoitua Fluidix™-teknologiaa. Fluidix™-hierontasuuttimet (980/880/780/Select-sarja) tarjoavat sekä tasaista että eri tavoin sykkivää hierontaa. Mikä tekee Fluidix™-hierontasuuttimista ainutlaatuiset, on että teknologia on toteuteutettu täysin ilman tukkeutuvia laakereita ja liikkuvia, ajan kanssa kuluvia osia. Ainutlaatuinen, patentoitu Fluidix™-hierontateknologia on täydellinen läpimurto ulkoporeallasteknologiassa!


Nauti tehokkaasta ja hoitavasta hieronnasta terapiaistuimella, hemmottele itseäsi kokovartalohieronnalla makuupaikalla tai helli jalkoja jalkahierontakeskuksen hieronnoilla. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki-istuin. Jokaisen altaan istuimet ovat tilavia ja myös jalkatilaa on runsaasti. Istuimet on ergonomisesti muotoiltu myötäilemään kehoasi, jotta sinun kylpyhetkesi olisi mahdollisimman nautinnollinen. Hierontaominaisuuksia ja kylpymukavuutta arvostavalle Sundance®-ulkoporealtaat ovat täydellinen valinta!

Ulkoporeallas jalkahieronta | Sundance® Spas
Ulkoporeallas niska- ja selkähieronta | Sundance® Spas
Ulkoporeallas makuupaikka | Sundance® Spas

Sundance®-ulkoporealtaat tarjoavat ainutlaatuista hierontaa aina niskasta jalkapohjiin saakka

PUHDAS VESI

Jokainen haluaa kylpeä puhtaassa vedessä. Puhdas vesi on myös tärkeä kylpymukavuuteen ja -turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Sundance®-tarjoaa markkinoiden tehokkaimman vedenpuhdistusjärjestelmän, joka pitää veden puhtaana ja kirkkaana vähäisellä hoitotarpeella ja pienemmällä määrällä kemikaaleja. Yksinoikeudella vain Sundance®-ulkoporealtaissa käytettävä MicroClean®-vedensuodatus yhdessä CLEARRAY® UV-puhdistuksen kanssa on markkinoiden tehokkain vedenpuhdistusjärjestelmä.

 

MicroClean®-vedensuodatuksessa yhdistyy pintaveden puhdistus, äärimmäinen vedensuodatus ja tehokas veden kierto (980/880/780/Select-sarja):

 

  1. Ennen varsinaista vedensuodatusta vesi kulkee Slipstream™-puhdistimen kautta, johon lisättävät SunPurity™-mineraalit puhdistavat pintavedestä likaa, rasvoja ja epäpuhtauksia, vähentäen samalla kemikaalien tarvetta.

 

  1. MicroClean®-vedensuodatuksessa karkea- ja hienosuodattimen yhdistelmä puhdistaa vedestä roskat, öljyt, rasvat ja jopa kaikkein pienimmät likahiukkaset. MicroClean®-suodatinpatruuna on ensimmäinen NSF-sertifioitu (www.nsf.org) suodatin koko ulkoporeallasmarkkinoilla.  MicroClean®-suodattimet valmistetaan yksinoikeudella vain Sundance® Spas -ulkoporealtaisiin.

 

  1. Tehokas Dynamic Flow™-kiertovesipumppu kierrättää vedensuodatusjärjestelmän läpi jopa seitsemän kertaa enemmän vettä minuutissa kuin tavallinen kiertovesipumppu maksimoiden vedensuodatuksen. Vettä suodatetaan sekä kylpemisen aikana että myös illoin kun altaassa ei kylvetä. Saat siis nauttia aina valmiiksi puhtaasta vedestä.

 

 

CLEARRAY® UV-puhdistus tuhoaa luonnollisella tavalla jopa 99,9% vedessä syntyneistä bakteereista. UV-valoa käytetään puhdistukseen myös esimerkiksi jätevedenpuhdistuksessa, pulloveden valmistuksessa sekä sairaalateknologiassa. MicroClean®-vedenpuhdistusjärjestelmän sekä CLEARRAY® UV-puhdistuksen ansiosta tarvitset jopa 50% vähemmän kemikaaleja pitääksesi ulkoporealtaasi veden puhtaana! Myös 680™-sarjan perinteinen vedensuodatusjärjestelmä yhdessä UV-puhdistuksen kanssa tarjoaa hyvin tehokkaan vedenpuhdistuksen. UV-puhdistus on vakiona jokaisessa Sundance® Spas -ulkoporealtaassa (pl. Prado 5™).

Ulkoporeallas vedenpuhdistus | Sundance® Spas
MicroClean®-vedenpuhdistus | Sundance® Spas
Ulkoporeallas CLEARRAY® UV-puhdistus | Sundance® Spas

Nauti puhtaasta vedestä vähemmillä kemikaaleilla

VAHVA JA KESTÄVÄ RAKENNE

Ulkoporealtaan rakenne on tärkein altaan kokonaiskestävyyteen vaikuttava tekijä. Sundance®-ulkoporealtaissa rakenteen toteutus lähtee siitä ajatuksesta, että rakenteen haavoittuvimman osan täytyy olla kaikista vahvin lenkki. Sundance®-ulkoporealtaiden rakenne kostuu erittäin vahvasta, kolmikerroksisesta allaskuoresta, rakennetta tukevasta täyseristyksestä sekä altaan rungosta.

Ulkoporealtaan kestävyyden kannalta tärkeimmässä asemassa on allaskuori. Kuori kohdistuu rasitukselle altaan kuljetuksessa sekä käytössä. Rikkoutuessaan allaskuori on hyvin vaikea korjata. Kylmillä ilmoilla allaskuori on herkempi rasituksen aiheuttamille vaurioille.

Sundance®-ulkoporealtaiden allaskuori on kolmikerroksinen, patentoitu Rigid Bond™-rakenne, joka on jopa kahdeksan kertaa vahvempi kuin tavallinen lasikuitulaminoitu allaskuori. Paksussa ja erityisen kestävässä allaskuoressa on allaskuoren pintakerroksen eli akryylin lisäksi sidoskerros, joka estää kosteuden imeytymistä rakenteisiin sekä lasikuitukerros, joka vahvistaa allaskuorta. Koko allaskuori on yhdestä muotista valettu, joten siinä ei ole rakennetta heikentäviä saumakohtia. Kylpyturvallisuuden kannalta on tärkeää, että Sundance®-ulkoporealtaiden allaskuoren pinta ei koskaan muutu liukkaaksi. Sundance®-ulkoporeallas on siis aina turvallinen kylpeä sekä lapsille että aikuisille.

 

Koko allaskuoren sivut ja pohjan eristävä täysuretaanieristys tukee allaskuorta sen kohdistuessa rasitukselle. Altaan runko  tukee koko altaan rakennetta. Kuten yleisesti myös Suomessa talonrakennuksessa, Sundance®-ulkoporealtaissa runkomateriaalina käytetään puuta. Materiaalina puu on joustava ja kestävä runkomateriaali, jossa ei ole kylmäsiltoja ja joka joka myötäilee rakenteen eläessä. Tämän vuoksi Sundance®-ulkoporealtaiden runkomateriaalina ei käytetä esim. jäykkää alumiinia.

Sundance® Spas -ulkoporealtaiden kokonaisrakenteen kruunaa aikaa ja sääolosuhteita kestävä hoitovapaa UV-suojattu julkisivumateriaali. Koko altaan rakenne on tukeva, erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Sundance®-ulkoporealtaasta voi olla iloa jopa vuosikymmeniksi.

Ulkoporeallas rakenne | Sundance® Spas

Patentoitu Rigid Bond™-rakenne

Akryylikerros

Rigid Bond™-sidoskerros

Lasikuitukerros

Vahva ja kestävä rakenne on energiatehokas ja turvallinen kylpeä

ENERGIATEHOKKUUS

Sundance® valmistaa vain korkealuokkaisia ja energiatehokkaita ulkoporealtaita, jotka on valmistettu toimimaan myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Sundance®-ulkoporealtaita on ollut käytössä jo vuosikymmenet myös Pohjolan arktisissa olosuhteissa. Todisteena energiatehokkuudesta, Sundance® Spas:lle on myönnetty energiatehokkuuden sertifikaatti. Muun muassa Select®-sarjan ulkoporealtaat on useana vuona peräkkäin valittu koko ulkoporeallasmarkkinoiden energiatehokkaimmiksi ulkoporealtaiksi. Jokaisen Sundance®-ulkoporealtaan sähkönkulutus testataan sertifioidussa energia kammiossa, jossa varmistetaan, että ne täyttävät CEC standardit. Testien mukaan Sundance Spas -ulkoporealtaiden sähkönkulutus Suomen olosuhteissa on vain n. 15-35 euroa kuukaudessa!

Kaikki Sundance® Spas -ulkoporealtaat ovat täysristettyjä ja tarjoavat parasta mahdollista energiatehokkuutta. Koko allaskuoren ja pohjan ja kuoren ja altaan sivut täyttävä täysuretaanieristys koostuu kahdesta erilaisesta huolellisesti ruiskutetusta uretaanista tehden eristyksestä tiiviin ja erittäin tehokkaasti eristävän. Huolella tehty täysuretaanieristys on kallein ja työläin eristysratkaisu. Vuosikymmenten tuotekehityksen ja testauksen aikana on kuitenkin todettu, että täysuretaanieristys on kaikista energiatehokkain ja altaan toiminnan kannalta käyttökestävin ratkaisu. Erinomaisen energiatehokkuuden lisäksi täyseristys tukee allaskuorta ja vahvistaa ulkoporealtaan rakennetta. Täyseristys muodostaa altaan putkiston ympärille tukevan rungon, jolloin putkistot eivät altistu rasitukselle, toisin kuin vapaassa ilmatilassa. Täyseristys toimii toimii myös hyvänä äänieristeenä, vähentäen laitteiston äänien kuulumista altaaseen.

 

Täyseristys, paksut, kestävät ja tehokkaasti eristävät lämpökannet sekä kestävä, tiivis ja hyvin lämpöä eristävä RigidBond™-rakenne tekevät Sundance®-ulkoporealtaasta erittäin energiatehokkaan. Lämpö säilyy altaassa paremmin ja pidempään, joten veden lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa. Jos haluat maksimoida energiatehokkuuden, niin voit valita altaaseesi tehtalla asennettavan arktisiin olosuhteisiin valmistetun EcoWrap®-lisäeristyksen (980/880/780-sarja). EcoWrap®- lisää energiatehokkuutta vielä jopa 25 %! Lisäksi voit tehostaa energiatehokkuutta vaihtamalla lämpökannen SunStrong™- tai SunStrong™ Extreme -lämpökanteen, joilla on myös tavallista kantta pidempi käyttöikä. 

Ulkoporeallas talvella | Sundance® Spas
Ulkoporeallas Suomen olosuhteisiin | Sundance® Spas
Ulkoporealtaan eristys | Sundance® Spas

Sundance®-ulkoporealtaat soveltuvat erinomaisesti myös kaikista arktisimpiin olosuhteisin

SUURIN JA PALKITUIN ULKOPOREALLASVALMISTAJA

Sundance® Spas on valmistanut ulkoporealtaita jo vuodesta 1979 lähtien. Sundance®-ulkoporealtaita myydään noin 70 maassa ympäri maailman. Sundance®-ulkoporealtaat valmistetaan käyttäen edistyneintä teknologiaa ja vain laadukkaimpia komponentteja. Sundace® panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen ja haluaa vuodesta toiseen olla ensiluokkaisen laadun edelläkävijä.
 

Sundance Spas® on eniten palkintoja, kunnianosoituksia ja sertifikaatteja saanut ulkoporeallasvalmistaja ja maailman suurin ulkoporeallasvalmistaja. Sundance® oli mm. maailmanlaajuisesti ensimmäinen ISO 9001 sertifikaatin saanut ulkoporeallasvalmistaja. Kaikki Sundance®-ulkoporealtaat valmistetaan tiukkojen ISO 9001 sertifikaatin standardien mukaisesti.
 

Jokaisen Sundance®-ulkoporealtaan on valmistuksen aikana läpäistävä yli 200 laatutarkastuspistettä. Ennen tehtaalta lähettämistä jokainen Sundance®-ulkoporeallas täytetään ja tyhjennetään kahdesti läpikotaista altaan käyttötarkastusta varten. Ostaessasi Sundance®-ulkoporealtaan voit olla varma, että saat parasta mahdollista vastinetta rahoillesi. Kaikille altaillemme tarjoamme myös kattavat takuut.

Eniten myyty ulkoporeallas | Sundance® Spas
Adex Platinum palkinto | Sundance® Spas
Palkittu ulkoporeallasvalmistaja | Sundance® Spas
Paras ostos | Sundance® Spas

Parasta vastinetta rahoillesi

HELPPOHOITOINEN

Ulkoporealtaan omistaminen tulisi olla mahdollisimman vaivatonta, jotta Sinä voisit keskittyä nauttimaan kylpemisestä. Sundance®-ulkoporealtaat on valmistettu hyvinvointia ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Tehokas vedenpuhdistus, vahva ja kestävä rakenne, laadukkaat komponentit, huoltovapaa, UV-suojattu hoitovapaa ulkopanelointi sekä energiatehokkaat ja kestävät suojakannet pitävät huolta siitä, että ulkoporealtaan ylläpito on vaivatonta.

Me Seita WellneSsillä haluamme  pitää asiakkaistamme huolta koko asiakassuhteen ajan. Asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu on aina saatavillasi. Meiltä saat myös allastarvikkeet, vedenhoitotuotteet sekä huollot ja korjaukset ulkoporealtaallesi.

Ulkoporeamme kylpyhetki | Sundance® Spas
Peyton®-ulkoporeallas | Sundance Sp
Parasta laatuaikaa | Sundance® Spas

Laatuaikaa yhdessä läheisten kanssa

LUE MYÖS

mikä on hyvä ulkoporeallas
PREMIUM-ULKOPOREALTAAT
1. AINUTLAATUINEN KYLPYELÄMYS
2.
PUHDAS VESI JOPA 50 % VÄHEMMILLÄ KEMIKAALEILLA
3.
VAHVA JA KESTÄVÄ RAKENNE
4.
PARASTA ENERGIATEHOKKUUTTA KAIKISSA OLOSUHTEISSA
5. MAAILMAN
SUURIN JA PALKITUIN VALMISTAJA
6. HELPPOHOITOINEN  JA VAIVATON YLLÄPITÄÄ
  
Sinulle, joka haluat vain parasta!