Vesiterapian positiiviset vaikutukset keholle ja mielelle


Olitpa ammattiurheilija, aktiivinen harrastaja, satunnainen liikkuja tai mieluiten kotisohvalla viihtyvä, vesiterapialla on tutkitusti todistettuja hyötyjä. Ulkoporealtaiden yleistyessä vesiterapiasta on tullut tärkeä osa tavallisten ihmisten hyvinvointia.

Tavallisten ihmisten lisäksi, myös lukuisat ammattiurheilijat käyttävät vesiterapiaa osana harjoitteluaan, sekä lämmittelyssä että palautumisessa. Vesiterapian avulla lihakset saadaan rentoutumaan. Lämmin vesi nostaa vartalon lämpötilaa, jolloin verisuonet laajenevat ja verenkierto paranee. Tällöin sekä hapen ja ravintoaineiden kulkeutuminen lihaksiin, että hiilidioksidin kulkeutuminen pois lihaksista nopeutuu.

Laadukkaissa ulkoporealtaissa tarkkaan valitut ja kohdistetut hierontasuuttimet tarjoavat eri vartalonosille juuri oikeanlaista hierontaa aina syväkudoshieronnasta pehmytkudoshierontaan, akupistehierontaan ja rentoutushierontaan asti. Kärsitpä selkäkivuista, niskajumista tai rannesäryistä, tarkkaan haluamasi mukaan säädettävällä hieronnoilla saat joko paikallista hierontaa niskalle, hartioille, selälle, pohkeille, jallkapohjille, ranteille ja kämmenille tai kokonaisvaltaista hierontaa samanaikaisesti koko vartalolle. Hoitava hieronta poistaa stressiä, aukaisee lihasjumeja, vähentää lihassärkyjä ja lisää energisyyttä. Kylpemisen rentouttaa koko kehoa ja edistää myös syvempää unta ja parempaa unen laatua.

Vyöhyketerapian rauhoittavat ja parantavat vaikutukset juontavat juurensa ikivanhaan terveydenhuoltomenetelmään, jossa eri vartalonosien painepisteitä hieromalla hoidetaan lukuisia muita kehon osia. Esimerkiksi pelkästään jalkapohjissa on yli 7000 hermopäätettä. Sundance® Spas -ulkoporealtaiden jalkahierontakeskukset ovat kohdennettu hieromaan jalkapohjien painepisteitä. Ranteen ja käden alueen hieronnat on kohdistettu lievittämään rannekanavaoireyhtymän jännitystä ja kipua. Hoitavaa hierontaa juuri sinne minne sitä tarvitset.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on sekä kehon että mielen hyvinvoinnin summa. Rentoutuneena, vähemmän stressaantuneena ja ilman särkyjä olet energisempi, tehokkaampi ja suoriudut sekä työstäsi että vapaa-ajan aktiviteeteistasi paremmin.

#ulkoporeallas #kylpeminen #vesiterapia #vyöhyketerapia

Liittyvät julkaisut
Posts Are Coming Soon
Pysy kanavalla...
Viimeisimmät julkaisut
Arkisto
Hae hakusanoilla
No tags yet.
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Myynti ja asiakaspalvelu:      050 313 9453
Showroom-myymälä:            Tiilenpolttajankuja 1, Vantaa
 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© Seita Wellness 2020