Ulkoporealtaan vedenvaihto


Puhdas ja raikas kylpyvesi on tärkeä edellytys nautinnolliselle kylpemiselle. Jotta kylpyvesi säilyy riittävän puhtaana, muista säännöllinen vedenhoito sekä vedenvaihto vähintään 2-3 kertaa vuodessa.

Vaihtaessasi ulkoporealtaan veden:

[if !supportLists]1. [endif]Sammuta altaan virta.

[if !supportLists]2. [endif]Tyhjennä vesi altaasta joko avaamalla altaan tyhjennysventtiili tai käyttämällä uppopumppua. Liittämällä liittimen ja puutarhaletkun tyhjennysventtiiliin, saat ohjattua vedet helposti esimerkiksi likavesikaivoon. Joissakin allasmalleissa on olemassa myös pikaventtiili, joka nopeuttaa tyhjennystä. Jos haluat saada altaan sisustan täysin tyhjäksi, lopun altaaseen jäävän veden voit esimerkiksi imeyttää pyyhkeellä tai imuroida pois märkäimurilla.

[if !supportLists]3. [endif]Poista ulkoporealtaan suodatin ja suihkuta se puhtaaksi. Suodatinvälien puhdistusta voit tehostaa puutarhaletkuun liitettävällä suodatinpuhdistuskammalla. Pinttyneemmän lian irrottamiseksi, laita suodatin vedellä täytettyyn ämpäriin, lisää suodattimen puhdistustabletit, anna suodattimen liota ja huuhtele huolella. Vaihda suodatin uuteen suodattimesta ja sen kunnosta riippuen vähintään 6-18 kuukauden välein. Laita uusi suodatin tai puhdistettu suodatin takaisin altaaseen.

[if !supportLists]4. [endif]Altaan tyhjennettyä, pyyhi ulkoporeallas läpikotaisin pehmeällä liinalla. Puhdista myös altaan lämpökannen sisä- ja ulkopinta.

[if !supportLists]5. [endif]Täytä ulkoporeamme puutarhaletkulla tuoreella vedellä ammeen suodatinlokeron kautta. Odota, että vesiraja on vähintään suodattimen ja ylimpien hierontasuuttimien yläpuolella ja kytke virta altaaseen vasta tämän jälkeen.

[if !supportLists]6. [endif]Mittaa altaan vesiarvot ja säädä ne kohdalleen. Säädä veden lämpötila halutun mukaiseksi ja odota veden lämpenemistä asetettuun lämpötilaan. Vesi lämpenee yleensä noin reilun asteen tunnissa. Aloita viikottainen vedenhoito käyttämäsi vedenhoitoaineen ohjeiden mukaisesti.

Vinkki! Syväpuhdista ulkoporeallas käyttämällä altaan desinfioititablettia ennen altaan tyhjennystä. Puhdistustabletti syväpuhdistaa altaan putkistot, jolloin myös sinne kertynyt lika saadaan puhdistettua. Imemällä putkistoissa olevan veden märkäimurilla altaan suuttimien kautta, saat tyhjennettyä altaan vielä perusteellisemmin.

#vedenvaihto #suodattimienpuhdistus #altaantyhjennysjatäyttö

Liittyvät julkaisut
Posts Are Coming Soon
Pysy kanavalla...
Viimeisimmät julkaisut
Arkisto
Hae hakusanoilla
No tags yet.
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Myynti ja asiakaspalvelu:      050 313 9453
Showroom-myymälä:            Tiilenpolttajankuja 1, Vantaa
 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© Seita Wellness 2020