Miten löytää sopivin ulkoporeallas?

Ulkoporeallas on investointi omaan ja läheisten hyvinvointiin. Ympäri vuoden aina heti käyttövalmis ulkoporeallas on vaivaton käyttää ja tuo irtioton arjesta juuri silloin, kun sinulle sopii. Mutta kuinka löytää omaan käyttötarkoitukseen parhaiten sopiva ulkoporeallas?

Ulkoporeallasmallin valinnassa kannattaa miettiä ainakin muutamia perusasioita. Mikä on altaan käyttötarkoitus? Halutaanko ulkoporealtaalta mahdollisimman tehokasta vesiterapiaa vaiko onko allas pääosin paikka yhteiselle ajanvietolle ja rentoutumiselle? Kuinka monen henkilön tulisi mahtua kylpemään samaan aikaan? Millainen ulkoporemme sopii pihallemme? Näitä asioita miettimällä pystyt paremmin rajaamaan sinulle sopivimmat vaihtoehdot, joita lähteä tutkimaan tarkemmin. Seita Wellnessillä olemme erikoistuneet vain ulkoporealtaiden myyntiin ja tarjoamme hyvin laajan valikoiman kaiken kokoisia ja ominaisuuksiltaan erilaisia ulkoporealtaita, joista varmasti löytyy jokaisen ulkoporealtaasta haaveilevan tarpeeseen se parhaiten sopivin ratkaisu. Edustamme yksioikeudella amerikkalaista Sundance® Spas:ta, joka on maailman suurin ja palkituin ulkoporeallasvalmistaja. Sundance®-ulkoporealtaista voit valita sinulle sopivimman allasmallin 24 allasmallin ja viiden erilaisten kategorian joukosta. Jokainen Sundance®-ulkoporeallas on suunniteltu tarjoamaan erinomaista vesiterapiaa, luotettavaa suorituskykyä ja laadukkaimpia ominaisuuksia. 980™- ja 880 ™ -sarjan ulkoporealtaat kuuluvat markkinoiden ylellisimpään ulkoporeallasluokkaan. Näiden sarjojen ulkoporealtaat tarjoavat luksusta parhaimmillaan: upeasti suunnitellut, edistyneimmällä teknologialla varustetut ulkoporealtaat tarjoavat ainutlaatuisen vesiterapiaelämyksen, jonka löydät vain Sundance®-ulkoporealtaista. MicroClean® Ultra-vedenpuhdistusjärjestelmä yhdessä CLEARRAY® UV-puhdistuksesta pitää veden puhtaana ja raikkaana ja tekee vedenhoidosta erittäin vaivatonta. Valinta sinulle, joka haluat vain parasta!

Select®-sarjan ulkoporealtaat tarjoavat modernin tyylikästä muotoilua ja erinomaista energiatehokkuutta. Select®-sarjan ulkoporealtaat on vuosi toisensa jälkeen testattu markkinoiden energiatehokkaimmiksi ulkoporeallasmalleiksi. Saat nauttia Sundancen patentoidusta vesiterapiasta mahdollisimman alhaisilla käyttökustannuksilla. 780™ -sarjan ulkoporealtaista löydät valikoidusti Sundancen ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten patentoituja hierontasuuttimia ja MicroClean®-vedenpuhdistuksen, joka tarjoaa myös karkea- ja hienosuodattimen yhdistelmän jopa kaikkein pienimpien likahiukkasten puhdistamiseen. Oiva valinta vaativalle käyttäjälle, joka haluaa silti nauttia Sundancen patentoidusta vesiterapiasta hieman luksussarjoja edullisemmalla budjetilla. 680™ -sarjan ulkoporealtaista löydät kattavan kirjon erilaisia vaihtoehtoja jokaiselle pihalle tai terassille: neliönmuotoisista altaista, suorakulmion muotosiin, pyöreään ja kulmaan suunniteltuun kolmiomalliseen altaaseen asti. 680™-sarjan ulkoporealtaat sopivat erinomaisesti mukavaan yhdessäoloon ja rentoutumiseen tarjoten silti myös tehokasta, klassista vesiterapiaa. Myös 680™-sarjan ulkoporealtaisiin kuuluvat vakiona Sundance®-ulkoporealtaiden peruslaadun elementit, kuten kaksinkertainen täysuretaanieristys, patentoitu Rigid Bond™-allaskuori sekä CLEARRAY® UV-puhdistus (pl. Prado 5™), joka tappaa luonnollisella tavalla jopa 99,9 % vedessä muodostuneista bakteereista ja vähentää kemikaalien tarvetta. Myös 680™-sarja tarjoaa siis yhä taattua Sundance®-laatua edullisimpaan hintaan. Kaipasitpa sitten parasta mahdollista luksusta tai mukavaa yhdessäoloa ja rentoutusta, Sundancen valikoimasta löydät helppokäyttöiset, käytökestävät, energiatehokkaat ja jokaista yksityiskohtaa myöden laadulla valmistetut ulkoporealtaat jokaiseen tarpeeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai tule suoraan käymään Lahden Showroom-myymälässä, jossa pääset halutessasi myös koekylpemään altaitamme.

#ulkoporealtaanvalinta #ulkoporeallasmallit #millainenulkoporeallas

Liittyvät julkaisut
Posts Are Coming Soon
Pysy kanavalla...
Viimeisimmät julkaisut
Arkisto
Hae hakusanoilla
No tags yet.
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Myynti ja asiakaspalvelu:      050 313 9453
Showroom-myymälä:            Tiilenpolttajankuja 1, Vantaa
 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© Seita Wellness 2020