Ota täydellinen irtiotto arjesta omassa kodissasi!


Nykypäivän hektisessä maailmassa työ on usein vähintäänkin henkisesti kuormittavaa. Työn lisäksi myös vapaa-aika on useissa kotitalouksissa tarkkaan aikataulutettua. Joulu tajoaakin monelle kaivatun hetken pysähtyä, rentoutua ja ladata akkuja rankan vuoden päätteeksi. Jaksamisen ja tehokkuuden ylläpitämiseksi välillä on myös voitava irtautua oravanpyörästä. Mutta kuinka löytää riittävä vastapaino suorittamisen ja rentoutumisen välille normaalissa arjessa?

Saunominen on kautta historian kuulunut merkittävänä osanan suomalaiseen kulttuuriin ja rentoutumiseen. Perinteisen saunakulttuurin rinnalle on yhä vahvemmin nousemassa myös toisenlainen rentoutumisen ja hyvinvoinnin kulttuuri. Ihmiset, joilla siihen on mahdollisuus, haluavat nauttia vapaa-ajastaan kodin lisäksi yhä enemmän myös omalla pihallaan, rakentaen pihapiiristään ikäänkuin toisen olohuoneen. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutumiselle, kuin nauttia omalla kotipihalla raittiissa ulkoilmassa lämpimästä vedestä ja hoitavista hieronnoista vesiputouksen ja valaistuksen luodessa lumoavaa kylpytunnelmaa? Ulkoporeallas tarjoaa nykypäivän tavalliselle(kin) ihmiselle mahdollisuuden pikaiseen irtiottoon oravanpyörästä - arjen luksusta parhaimmillaan!

Ulkoporealtaan lämpimän veden, painottoman tilan ja hierontojen yhteisvaikutuksella on tutkitusti myös terveyden ja hyvinvoinnin kannalta lukuisia positiivisia vaikutuksia. Kylpeminen ulkoporealtaassa lisää endorfiinin tuotantoa ja virkistää sekä kehoa että mieltä: se rentouttaa, poistaa stressiä, vilkastaa verenkiertoa ja hoitaa sekä lihaksia että niveliä. Aamukylvystä saat lisää virtaa uuteen päivään, iltakylpy auttaa nukahtamisessa ja parantaa unen laatua.

Ulkoporeallas on aina käyttövalmis juuri silloin kuin Sinä haluat - vuoden jokaisena päivänä. Avaa vain altaan kansi ja nauti kylvystä, joko yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Jo 15 minuutin kylpy rentouttaa ja poistaa stressiä tehokkaasti. Parhaimmillaan kylpyelämys on syyspimeillä ja talvipakkasilla kirkkaan tähtitaivaan alla.

Mikä on Sinun tapasi rentoutua?

#ulkoporeallas #kylpeminen #rentoutuminen #irtiottoarjesta

Liittyvät julkaisut
Posts Are Coming Soon
Pysy kanavalla...
Viimeisimmät julkaisut
Arkisto
Hae hakusanoilla
No tags yet.
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Myynti ja asiakaspalvelu:      050 313 9453
Showroom-myymälä:            Tiilenpolttajankuja 1, Vantaa
 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© Seita Wellness 2020