19.1.2018

Ulkoporealtaassa kylpemisellä on lukuisia tutkimuksellisestikin todistettuja hyvinvointia ja terveyttä edistäviä hyötyjä. Lue 6 tärkeintä hyötyä täältä.

14.9.2017

Nykyajan hektisessa maailmassa perheet viettävät paljon aikaa kukin omilla tahoillaan. Kotonakin paljon aikaa vietetään esimerkiksi sosiaalisen median, tietokoneen, kännykän, TV:n tai jonkin muun parissa. Varsinaiset yhteiset hetket ja todelliset perheenjäsenten kohtaa...

Puhdas kylpyvesi on tärkeä edellytys nautinnolliselle kylpemiselle. Lue ohjeet perusteelliseen ulkoporealtaan vedenvaihtoon.

Ulkoporeallas on investointi omaan ja läheisten hyvinvointiin. Mutta kuinka löytää omaan käyttötarkoitukseen sopivin ulkoporeallas? Lue lisää.

Haaveissa ulkoporeallas, mutta kuinka löytää omaan tarpeeseen sopivin allas? Lue ohjeita ja vinkkejä valintaan blogistamme.

13.1.2017

Olitpa ammattiurheilija, aktiivinen harrastaja, satunnainen liikkuja tai mieluiten kotisohvalla viihtyvä, vesiterapialla on tutkitusti todistettuja hyötyjä.

8.1.2017

Sairastaessa lepo on yleensä paras lääke, mutta joskus myös kylpemisestä voi olla hyötyä tautia vastaan taistellessa

21.12.2016

Nykypäivän hektisessä maailmassa työ on usein vähintäänkin henkisesti kuormittavaa. Lue täältä kuinka ottaa täydellinen irtiotto arjesta omassa kodissasi!

Please reload

Liittyvät julkaisut

6 tapaa, joilla ulkoporeallas voi edistää hyvinvointia ja terveyttä

19.01.2018

1/8
Please reload

Viimeisimmät julkaisut
Please reload

Arkisto
Please reload

Hae hakusanoilla
Please reload

Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
Myynti ja asiakaspalvelu:      050 313 9453
Showroom-myymälä:            Tiilenpolttajankuja 1, Vantaa
 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© Seita Wellness 2020