ASIAKKAIDEMME ULKOPOREALLAS KOKEMUKSIA

Miksi valitsin Seita Wellnessin ja Sundance-ulkoporealtaan?

ulkoporeallas terassilla
ulkoporeallas patio
ulkoporeallas katettuna

"Rakennutin uuden omakotitalon järven rannalle, jonne halusin ulkoporealtaan. Pitkän vertailun jälkeen löysin Sundancen altaat paljon kehuttuna vaihtoehtona ja pääsin testaamaan kiinnostavimman Maxxus mallin Seita Wellnessin myymälälle Lahteen. Malli vakuutti heti.


Nyt puolen vuoden jälkeen olen erittäin tyytyväinen altaaseen. Allas on viikottain perheen omassa käytössä ja kuukausittain isommalle porukalle erilaisten illanistujaisten yhteydessä.

Kokonaisuutena olemme olleet altaaseen erittäin tyytyväisiä!"

Lennu Keinänen

"Maanantaina tuli allas (680-sarjan Peyton) kotiimme, juuri siinä aikataulussa kun olimme sopineet. Ammeen siirto käyttö paikalle ja asennus oli täydellinen. Kaksi kertaa on kylvetty ja ollaan enemmän kuin tyytyväisiä.

Veden lämpötila pysyy koko kylvyn aikana haluttuna, vaikka kansi on auki ja ilma on viileä. Mukaan tuleva altaan hoito paketti on kattava, joskin olemme joutuneet käyttämään vaan klooria, kun muut arvot ok. Lähinnä jos niitä joutuisi erikseen lähteä ostamaan ja etsimään.
 
Olimme jonkin aikaan haaveiltu poreammeesta ja asuntomessuilta sitten tilattiin. Kolmesta poreamme edustajasta, jotka oli paikalla ehdottamasti asiantuntevin, kuunteli mitä halusimme ja tarjosi kylpy mahdollisuutta.
Suosittelen kaikille!"

 

Mikko Taberman

" Aikaisemmin oli harkinnassa paljun harkinta, mutta ulkoporealtan käytön helppous kallisti vaakaa sen suuntaan. Allasta tulee käytettyä vähintään kerran viikossa, monesti useamminkin. Usein kylvemme koko perhe yhdessä, toisinaan on mukava rentoutua altaassa ihan yksin.  Parasta kylpemisessä on sen helppous; se ei vaadi minkäänlaista valmistelua etukäteen, että saa upean rentoutumishetken kiireellisen arjen keskelle. 

Altaan ylläpito on ollut yllättävänkin helppoa ja saimme siihen hyvän opastuksen toimituksen yhteydessä. Toimitus sujui muutenkin täsmälleen sovitusti toivomamme aikataulun mukaan. Altaan valinnassa tärkeää oli, että pääsimme kokeilemaan liikkeessä altaita etukäteen. Näin vakuutuimme 780-sarjan altaiden hieronnoista ja päädyimme Certaan*. Lisäksi netistä löytyi paljon käyttökokemuksia Sundance-ulkoporealtaista ulkomaalaisilta sivustoilta.

Voin varauksetta suositella Seita Wellnessiä ja 780-sarjan altaita myös muille - niissä on erittäin monipuoliset ja tehokkaat hieronnat.

Perhe Sinkkonen 


*Certa on poistunut valikoimasta keväällä 2017. Sen tilalle uutena mallina on tullut 780-sarjan Bristol.

ulkoporaltaan siirto nosturilla

"Kevään satsaus ostaa ulkoporeallas on osoittautunut olevan hyvin onnistunut päätös. Koko perheen voimalla ollaan vietetty hauskoja hetkiä kuten myös välillä yksin rentouttavan musiikin kanssa tai pelkästään luonnon ääniä kuunnellen. 

Siitä, että valintamme oli juuri Sundance Cameo olemme todella tyytyväisiä. Jokainen perheenjäsen on löytänyt oman lempipaikan altaasta. Kaikki on toiminut erittäin hyvin ja käyttö on helppoa. Kiitos siitä kuuluu myös hyvään opastukseen jonka saimme. Voimme lämpimästi suositella tätä muillekin."

Bjarne Ulriksson

ulkoporeamme valaistus

"Hankimme ulkoporealtaan viime asuntomessuilta. Rakennamme uutta kivitaloa ja olimme päättäneet, että haluamme ulkoporealtaan. Halusimme myös ostaa laadukkaan altaan, jotta käyttö olisi vaivatonta ja altaalla olisi mahdollisimman pitkä käyttöikä. Ulkoporealtaan valintaan vaikuttivat laatu, valmistusmaa, myyjän ammattitaito ja kiinnostus asiakasta kohtaan.

Olemme olleet todella tyytyväisiä altaaseen ja huolto on todella yksinkertaista, paljon helpompaa kuin luultiin. Altaasta ollut todella paljon iloa nyt pimeän talven keskellä. Varsinkin kun ulkona on kylmä ja pimeä, niin on kiva olla altaassa. Sopii hyvin Suomeen. Mikään ei voita sitä tunnetta kun pakkasella menee n. 40 asteen veteen poreisiin. Suosittelemme kaikille ulkoporeallasta ja kyseistä merkkiä."

Jori, Espoo 

paras ulkoporeamme Suomen olosuhteisiin
paras ulkoporeallas Suomen olosuhteisiin
ulkoporealls talvella

"Ystäväni kertoi minulle miten he ja heidän lapsensa ovat tykästyneet ulkoporeammeeseen. Lapset olivat oppineet mm. uimaan. Olimme kyläilemässä ystävämme mökillä. Lähdimme kalaan ja kalareisulla kastuimme likomäriksi. Palasimme laitoimme vaatteet kuivausrumpuun ja menimme lasten kanssa odottelemaan ystäväni poreammeeseen. Sen jälkeen lapset toivoivat ja halusivat oman poreammeen, joka ostettiin sitten asuntomessuilta Sjoelta.

Lapset ja vanhemmat ovat tykänneet Peyton poreammeen valinnasta ja poreamme on kovassa käytössä. Lapset haluaisi joka ilta poreisiin. Vanhemmat ei jaksa ihan niin usein. Suosittelen myös muille."

Perälä, Seinäjoki

ulkoporeallas tunnelmavalaistus

Merkittävin ostopäätös oli kokemus ulkomailla asuessa. Seita Wellness ja Sundance Spas oli ainut mitä katsottiin, vaikutti laadukkaalta. Hyvä asiakaspalvelu! Allas erittäin hyvä. Vesikemikaalien kanssa harjoittelua, muuten kivaa.


Marko Kauppi

"Ulkoporealtaan osto oli monivuotinen suunnitelma hankkia ulkoporeallas saunan viereen. Seita Wellnessinillä oli hyvä palvelu ja mahdollisuus päästä kokeilemaan allas itse. Altaassa hyvät hierontaominaisuudet ja helppokäyttöinen. Ihmisläheinen ja ystävällinen asiakaspalvelu. Saimme kaikki tarvittavan informaation. Joka ilta ollaan altaassa istuttu. Voidaan suositella muillekin."
 

Harri Kohvakka

"Merkittävimmät ulkoporealtaan ostopäätökseen vaikuttavat tekijät olivat hierontateho, laadukkaan oloinen ulkoa ja sisältäpäin. Hyvää ja opastavaa myyntityötä. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Allas äänekäs poreitten ollessa päällä, mutta luulen että kaikilla sama ongelma. Asiakaspalvelu erittäin hyvä. Suosittelisin allasmallia myös muille. Sähkökulut pysynyt yllättävän maltillisena."
 

Make, Edison 680-sarja

"Altaan ostopäätökseen vaikutti mukavuus. Altaasta näkee että on laatu laite, ei parannettavaa. Veteen laitettavien litkujen lisäämiset saisi olla pidemmät. Käyttökokemus on oikein miellyttävä, ihan kaikille on tullut juteltua altaasta.

680-sarjan Peyton-ulkoporealtaan omistaja

"Ostopäätökseen vaikuttivat hyvä, kokonaisvaltainen toimitus, altaan koko ja laatu sekä avaimet käteen toimitus. Huolehtivainen asiakaspalvelu on aina parasta! Ja asiakkaan edun mukainen myynti. Ulkoporeallas on ollut kovassa käytössä. Kovemmassa kun luulin itsekään. Hyvä allas ja kaikki on sujunut hyvin asennuksen jälkeen. Suosittelen."

Marko

ulkoporeallas terassilla
ulkoporeallas patio
ulkoporeallas katettuna
ulkoporeallas terassilla
ulkoporeallas patio
ulkoporeallas katettuna